NOTICIA

27/03/2023

Jornada festiva amb motiu del 40 aniversari de l’APttCB
 
Benvinguda de Mª Cinta Llaó, alcaldessa de Perelló
Passeig amb vaixell pel Delta de l'Ebre
No et perdis el vídeo de la jornada realitzat per Àlex Boquera

Els companys i companyes de l’APttCB vam celebrar el 40è aniversari de l’associació amb una trobada festiva en la qual vam tenir l'oportunitat de reunir-nos i gaudir d'un dia ple de diversió i germanor.

La sortida va tenir lloc des de Barcelona en un autobús que ens va portar fins a les Terres de l'Ebre. El programa de la jornada va incloure diverses activitats, començant amb un esmorzar a peu dret al Mirador del Delta, situat a l'Ermita de Sant Cristòfol de El Perelló. Allà, vam ser rebuts per l'alcaldessa de la localitat, Mª Cinta Llaó, que ens va donar la benvinguda.

De camí a la Cooperativa Arrossaires del Delta, vam poder veure els camps d’arròs i aprendre sobre el seu cultiu i la importància d'aquesta activitat per a la regió. Un cop a la Cooperativa vam fer una interessant visita guiada per la fàbrica Nomen.

Posteriorment, ens vam desplaçar fins a la desembocadura del Delta de l'Ebre per fer un passeig amb vaixell, que ens va permetre gaudir de la bellesa del paisatge i compartir moments molt divertits.

Com no podia ser d’altra manera, la jornada va culminar amb un dinar d’arròs del Delta al Restaurant Casa Nuri, on vam gaudir d'un àpat deliciós.

La celebració del 40è aniversari de l'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i les Balears va ser una jornada emotiva i familiar i alhora una bona oportunitat per conèixer les activitats econòmiques i professionals d’arreu del territori.

Per a més informació o concertar entrevistes contacta amb Clipmèdia Comunicació: 696 257 813 / premsa@clipmedia.cat
Si vols modificar les teves dades o deixar de rebre aquest tipus de notes de premsa pots escriure a premsa@clipmedia.cat